Teracom Mobil logo.

Välkommen

Välkommen som kund hos Teracom Mobil

Först och främst, grattis till ett bra val av bredband! Vi på Teracom Mobil brinner för att hela Sverige ska kunna använda en uppkoppling av hög kvalitet och strävar hela tiden efter att göra allt enklare.

Allt du behöver göra nu är att koppla in routern, så har du tillgång till vårt 4G-nät som täcker 95% av Sveriges yta.

Så här kopplar du in din 4G-router:

1. Placera din router där du har god mottagning för att få optimal hastighet.

2. Koppla in din router till ett eluttag och starta upp den.

3. Ansluter du dig med trådlöst nätverk, är det bara att ansluta dina datorer eller surfplattor med de uppgifter som står på 4G-routerns undersida.

4. Använder du Ethernet, ansluter du den enkelt till portarna på routern.

Tillsammans med routern medföljer en enkel guide som hjälper dig att komma igång på bara ett par minuter.

Miljötänk

Vi på Teracom Mobil vill också bidra till en bättre miljö och göra det vi kan för en hållbar utveckling. Det innebär att vi återanvänder de routrar som är fullt funktionella. Därför kan det hända att just din router är återanvänd. Skulle routern mot förmodan inte fungerar som den ska kan du som hyr routern kontakta oss för ett kostnadsfritt utbyte. Några repor kan även förekomma, men det är inte heller något du behöver tänka på om du skulle behöva returnerar routern.

Har du som kund istället köpt routern hos oss får du alltid en ny med 12 månaders garantitid.

Praktiska tips

  • Betala med autogiro så slipper du faktureringsavgiften, du anmäler det enkelt på din internetbank.
  • Har du inte optimal täckning? Beställ en extern antenn via vår kundtjänst och få en ännu stabilare uppkoppling. www.net1.se/privat/kundservice/
  • Behöver du hjälp per telefon? Kontakta oss på telefonnummer 0774 – 42 42 43 så hjälper vi dig. Du kan också maila på kundservice@net1.se

Den här sajten använder kakor.

Net1 använder cookies för att se till att du får bästa möjliga användarupplevelse och för att kunna leverera skräddarsydda erbjudanden till just dig. Läs mer om hur vi använder kakor här.