Teracom Mobil logo.

Obegränsad datamängd för företag 12 mån bindningstid

Obegränsad datamängd för företag 12 mån bindningstid

Mobilt bredband till företag

Vi belönar lojala kunder. Därför får du ett väldigt bra erbjudande om du väljer 36 månaders bindningstid. Beställ obegränsad datamängd mobilt bredband för 299,25 kr/månad med 24 månaders bindningstid. Priset behåller du efter bindningstiden.

Har du behov av en bredbandsuppkoppling till ditt företag? Vi har flera möjligheter som kan anpassas till din användning. Exempelvis kan du få helt obegränsad datamängd till ett riktigt bra pris. Det är enkelt att komma igång och vi levererar där andra ger upp.

Abonnemang

Abonnemanget med obegränsad datamängd passar företag som behöver en internetuppkoppling på en fast plats med upp till 5 enheter, och när andra abonnemang med databegränsningar helt enkelt inte räcker till. Hos oss behöver du inte tänka på gigabyte hit eller dit, du kan alltså jobba online helt obehindrat. Det går även att använda i Sverige och Danmark, fortfarande helt fritt.

  Surfa obegränsat

  299,25
  kr/månad
  • Månadsavgift: 299,25 kr (ord. pris 399 kr)
  • Routerhyra: 50 kr/månad
  • Startavgift: 250 kr
  • Frakt: 0 kr
  • Leverans: till din den bokförda adressen 1-5 dagar efter beställning
   
 • Beställ

Den här sajten använder kakor.

Net1 använder cookies för att se till att du får bästa möjliga användarupplevelse och för att kunna leverera skräddarsydda erbjudanden till just dig. Läs mer om hur vi använder kakor här.