Teracom Mobil logo.

Obegränsad datamängd för företag utan bindningstid

Obegränsad datamängd för företag

Mobilt bredband till företag

Har du behov av en robust och säker bredbandsuppkoppling till ditt företag? Vi har flera möjligheter som kan anpassas till din användning.

Robust och säkert

Om vissa myndigheter och företag i Sverige utsätts för ett angrepp, kan det orsaka allvarliga konsekvenser för landets säkerhet. Det kan till exempel handla om verksamheter inom totalförsvaret, rättsväsendet, energi- eller vattenförsörjningen, telekommunikationer eller transportsektorn.

Våra tjänster nyttjar Teracoms infrastuktur och organisation, vilka ansvarar för att bland andra SVT, Sveriges Radio och svenska försvaret ska kunna nå ut överallt, vad som än händer. Backup finns med dieselaggregat som ser till att systemet får ström, även vid elavbrott.

Abonnemang

Abonnemanget med obegränsad datamängd passar företag som behöver en internetuppkoppling på en fast plats med upp till 5 enheter.

  Surfa obegränsat

  499
  kr/månad
  • Månadsavgift: 499 kr
  • Startavgift: 250 kr
  • Frakt: 0 kr
  • Leverans: till din den bokförda adressen 1-5 dagar efter beställning
   
 • Beställ

Den här sajten använder kakor.

Net1 använder cookies för att se till att du får bästa möjliga användarupplevelse och för att kunna leverera skräddarsydda erbjudanden till just dig. Läs mer om hur vi använder kakor här.