Teracom Mobil logo.

Företags Abonnemang

M2M Dual

M2M Dual

1, 3, 5 GB

Med M2M Dual behövs bara ett abonnemang

Net1:s nya tjänst med dubbla SIM-kort erbjuder en enkel lösning på ett komplext problem. M2M Dual levererar robust, säker och pålitlig kommunikation, som gör att företaget slipper köpa dyra separata uppkopplingar. Tjänsten passar alla branscher, från detaljhandeln och skogsindustrin till smarta fastigheter och samhällsviktiga verksamheter inom infrastruktur, polis och militär. M2M-lösningen levereras med en router som kan förkonfigureras vilket gör det enkelt att installera och ger en sömlös integration i era IT-system.

–  Verksamheter med behov av redundans i uppkopplingen har traditionellt tvingats ansluta sig till både det fasta och det mobila nätet för att försäkra sig om att den ena uppkopplingen tar över om den andra skulle fallera. En sådan lösning kräver både dubbla abonnemangsavtal och mer teknisk utrustning. Vi erbjuder en integrerad lösning med två kompletterande nätverk som tillsammans ger helt överlägsen täckning, till ett fast pris och på en faktura, säger Rikard Florin, försäljningschef på Net1.

Ladda ner produktbladet för M2M Dual

Bli kontaktad om M2M Dual

Den här sajten använder kakor.

Net1 använder cookies för att se till att du får bästa möjliga användarupplevelse och för att kunna leverera skräddarsydda erbjudanden till just dig. Läs mer om hur vi använder kakor här.