Net1 logo.

Varför välja Net1

Sveriges bästa täckning

Vad är Net1 uppkoppling?

Net1:s trådlösa bredband med obegränsad surf passar perfekt för dig som bor i en villa utanför stan. Med oss kan du skicka och ta emot e-post, läsa nyheter och betala dina räkningar. Vi använder ett helt eget 4G-nät som täcker 95 procent av Sveriges yta och 99,8 procent av Sveriges befolkning.

Vad innebär er tillgänglighetskontroll?

Hos oss får ditt hem en alldeles egen plats i nätet – och bara om det finns kapacitet. Vi äger hela vårt nät och använder det exklusivt för bredbandsuppkoppling. Vi är ensamma om att begränsa antalet kunder per mast och område. Det gör att du får en bra användarupplevelse. Är det fullt i det område där du bor får du därför vänta tills det blir ledigt. Allt för att du ska vara nöjd!

Vad gör att ni kan leverera en pålitlig uppkoppling över hela Sverige?

Flera faktorer:

  • Vi sänder datatrafik på 450 MHz-bandet som gör att vi når längre än någon av de andra operatörerna.
  • Vi har ett helt eget 4G-nät. Våra kunder slipper samsas i nätet med andra operatörers kunder.
  • Vi har inga smartphones i vårt nät. Ingen mobiltelefontrafik som proppar igen trafiken.

Hur robust är ert 4G-nät?

Vi samarbetar med Teracom, som ansvarar för att bland andra SVT, Sveriges Radio och svenska försvaret ska kunna nå ut överallt, vad som än händer. Backup finns med dieselaggregat som ser till att systemet får ström, även vid elavbrott. Vår uppkoppling är väldigt säker, pålitlig och stabil. Det är därför vi har så många kunder inom polisen, kustbevakningen, brandkårer och räddningstjänst.

Hur fungerar det jämfört med fiber och andra alternativ?

Fiber är fantastiskt, men du kan behöva en grävskopa för att gräva ner den. ADSL kan vara långsamt och håller på att läggas ner. Andra operatörer begränsar din dataanvändning. Med oss får du trådlöst bredband till ett fast pris och kan surfa så mycket du vill. Du slipper dyra investeringar. Det räcker med en router och ett eluttag så är du igång.

Den här sajten använder kakor.

Net1 använder cookies för att se till att du får bästa möjliga användarupplevelse och för att kunna leverera skräddarsydda erbjudanden till just dig. Läs mer om hur vi använder kakor här.