Net1 logo.

Telefoni

Telefonitjänst med vår 4G WiFi-router

Vår telefonitjänst kan du idag använda om du har vår 4G WiFi-router. Du behöver kontakta vår kundservice för att beställa telefoni, sedan kopplar du enkelt in din fasta telefon direkt i routern och kan börja ringa omgående. Telefonin kommer att fungera överallt där ditt mobila bredband fungerar.

Fungerar ditt trådlösa bredband?

-Då fungerar din telefon.

För att samtalskvalitén ska vara bra behöver du ha en hastighet som överstiger 0,3 Mbit/sek. Du kan mäta din hastighet via exempelvis www.bredbandskollen.se.

Om din hastighet understiger 0,3 Mbit/sek kan du prova att flytta din router för att förbättra mottagningen. Om du har en extern antenn ansluten till din router kan du testa att rikta om den mot en annan mast, hitta vilken mast som är bäst för dig på vår täckningskarta.

Beställ telefoni

För att beställa telefoni kontaktar du vår kundservice, de nås på 0774 – 42 42 43.

Om din telefoni inte fungerar

  • Kontrollera att din bredbandsuppkoppling fungerar, och starta om routern.
  • Kontakta oss om samtalskvaliteten inte är god, trots att din hastighet överstiger 0,3 Mbit/sek.
  • Om du har kopplat in din telefon till routern via telefonjacket kan du pröva att koppla in telefonen direkt till routern.
  • Pröva gärna att koppla in en annan telefon/kabel till routern för att säkerställa att du inte har problem med din utrustning.

Nummerflytt (portering)

Du kan enkelt flytta in ditt befintliga fasta nummer till oss. Först när du beställer telefonin får du ett 010-nummer, efter 14 dagar påbörjar vi flytten av ditt telefonnummer och vi sköter all kontakt med din gamla operatör. Portering kostar 295 kr.
För att beställa portering kontaktar du vår kundservice på kundservice@net1.se eller 0774 – 42 42 43.

Det är viktigt att telefonnumret är registrerat på samma person hos den tidigare operatören som den det ska flyttas in till hos oss, annars kan vi inte flytta telefonnumret.

Pris 59 kr/månad

Samtalspriser

Inom Sverige ringer du enligt följande prislista:

Fasta nätet: 0,19 kr per minut

Mobila nätet: 0,69 kr per minut

Öppningsavgift: 0,69 kr per samtal

Samtal till andra Net1-kunder: 0 kr

Du får även tillgång till rösbrevlåda. Tonvalsfunktioner finns för vidarekoppling till annat nummer.

Den här sajten använder kakor.

Net1 använder cookies för att se till att du får bästa möjliga användarupplevelse och för att kunna leverera skräddarsydda erbjudanden till just dig. Läs mer om hur vi använder kakor här.