Ring oss 0774 - 42 42 43

Så funkar det

Vad är Net-1 uppkoppling?

Net1s trådlösa bredband  med obegränsad data passar perfekt för dig som bor i en villa utanför stan. Med oss kan du skicka och ta emot e-post, läsa nyheter och betala dina räkningar – Alltid till en fast månadskostnad.Vi använder ett helt eget 4G-nät som täcker 95% av Sveriges yta och 99,8% av Sveriges befolkning.

Obegränsad datamängd för hemmet – varför är ni ensamma i Sverige med det?

Vårt trådlösa bredband riktar sig till dem som vill ha en pålitlig uppkoppling i hemmet. Vi ser till att ditt hem får en alldeles egen plats i vårt nät. Vi begränsar antal platser för att kunna ge våra kunder en bra användarupplevelse. Blir det fullt i ditt område så får du vänta tills det blir ledigt. Det är vi ensamma om i Sverige. Vill du veta mer om obegränsad data, så kan du läsa här.

Vad innebär er tillgänglighetskontroll?

Hos oss får ditt hem en alldeles egen plats i nätet – och bara om det finns kapacitet. Vi äger hela vårt nät och använder det exklusivt för bredbandsuppkoppling. Vi är ensamma om att begränsa antalet kunder per mast och område. Det gör att du får en bra användarupplevelse. Är det fullt i det område där du bor får du därför vänta tills det blir ledigt. Vi har också slopat bindningstiden på denna uppkoppling. Allt för att du ska vara nöjd!

Vad gör att ni kan leverera en pålitlig uppkoppling över hela Sverige?

Flera faktorer:

  • Vi sänder datatrafik på 450 MHz-bandet som gör att vi når längre än någon av de andra operatörerna.
  • Vi har ett helt eget 4G-nät. Våra kunder slipper samsas i nätet med andra operatörers kunder.
  • Vi har inga smartphones i vårt nät. Ingen mobiltelefontrafik som proppar igen trafiken. 

 

Hur robust är ert 4G-nät?

Vi samarbetar med Teracom som ansvarar för att bland andra SVT, Sveriges Radio och svenska försvaret ska kunna nå ut överallt, vad som än händer. Backup finns med dieselaggregat som ser till att systemet får ström, även vid elavbrott. Vår uppkoppling är väldigt säker, pålitlig och stabil. Det är därför vi har så många kunder inom polisen, kustbevakningen, brandkårer och räddningstjänst.  

Hur fungerar det jämfört med fiber och andra alternativ?

Fiber är fantastiskt men du kan behöva en grävskopa för att gräva ner den. ADSL kan vara långsamt och håller på att läggas ner. Andra operatörer begränsar din dataanvänding. Med oss får du trådlöst bredband till ett fast pris och kan surfa så mycket du vill. Du slipper dyra investeringar. Det räcker med en router och ett eluttag så är du igång. Vill du ha en helhetslösning kan du också lägga till telefoni.