Net1 logo.

Läs mer

Om Net1

Vi brinner för att alla i Sverige ska ha tillgång till ett stabilt och pålitligt bredband. Därför är vårt uppdrag att kunna ge alla byar, små städer och samhällen samt glesbygden tillgång till samma digitala möjligheter, oavsett var.

Vi levererar mobilt bredband till alla som tidigare haft en utmaning att få till en stabil internetförbindelse. Detta gör vi i Sverige men också i Danmark samt Norge genom att använda deras 450 MHz-frekvens.

Tidigare var telefoni över denna frekvens en livlina för många människor och verksamheter på landsbygden. Idag använder vi frekvensen för att leverera mobilt bredband till privatpersoner men också till företag inom alla branscher.

Vi har över 500 000 kunder över hela Skandinavien, som varje dag är glada för att ha tillgång till ett stabilt bredband, även om de primärt befinner sig utanför större städer och byar.

Net1 är en del av Teracom Group, läs mer om Teracom.

Läs vidare – Varför välja Net1

Den här sajten använder kakor.

Net1 använder cookies för att se till att du får bästa möjliga användarupplevelse och för att kunna leverera skräddarsydda erbjudanden till just dig. Läs mer om hur vi använder kakor här.