Net1 logo.

Mobilt bredband med obegränsad surf

Obegränsad datamängd

Kampanj

Beställ obegränsat mobilt bredband för 199 kr/månad i 6 månader med 12 månaders bindningstid, och 14 dagars full returrätt.

Routerhyra: 50 kr/månad
Abonnemangskostnad efter 6 månader: 399 kr/månad
Pris för 12 månader: 4 188 kr inkl. routerhyra.

Vi vill att du ska vara nöjd!

Vi förstår att du kanske har prövat flera olika leverantörer och blivit missnöjd varje gång. Helt enkelt för att du kanske bor för långt från en annan leverantörs mobilmast. Men vi vill gärna försöka hjälpa dig med ett alternativ, och därför ger vi dig möjligheten att pröva oss istället. Vi bjuder på startavgiften, fri frakt, och 14 dagars full returrätt. Det tycker vi inte är mer än rättvist. På det här sättet blir det helt riskfritt att testa uppkopplingen och se om vi kan hjälpa dig.

Beställ här direkt, eller ring 0774 – 42 42 43.

  Obegränsad datamängd

  199
  kr/månad i 6 månader

  Kom igång kostnadsfritt

  Startavgift: 0 kr
  Frakt: 0 kr
  Prova riskfritt: full returrätt 14 dagar
  Leverans: till din folkbokföringsadress 1-5 arbetsdagar efter beställning

   
 • Beställ

Om obegränsat mobilt bredband

 • Kampanjpris: 199 kr/månad i 6 månader
 • Ord. pris: 399 kr/månad
 • Bindningstid: 12 månader
 • Routerkostnad: 50 kr/månad
 • Startavgift: 0 kr, spara 250 kr
 • Prova riskfritt: fri frakt och 14 dagars full returrätt
 • Normalhastighet: 3–8 Mbps
 • Du sparar: 1549 kr

Har du blivit besviken på flera leverantörer?

Har du testat olika leverantörer och blivit besviken på stabiliteten, täckningen och tillgängligheten? Prova mobilt bredband med obegränsad datamängd

Det är vårt mål att kunna erbjuda alla i Sverige bra, stabilt och tillförlitligt obegränsat mobilt bredband med eller utan bindningstid.

Vi tycker att obegränsat internet inte bara är till för de som bor i storstäderna – alla har rätt till internet. Även om du bor i skogen, staden, skärgården eller på landsbygden borde du kunna använda obegränsad surf när du behöver och vill det.

Vi har byggt ett unikt nät som använder en låg frekvens som färdas upp till 10 gånger längre än vanliga mobiloperatörers nät. Därför kan vi hjälpa dig med din internetförbindelse. Från din första kontakt med oss, till det att du surfar på internet, strävar vi alltid efter att göra det så enkelt som möjligt för dig. För installationen räcker det med vår wifi-router och ett eluttag så är du igång! Det behövs ingen grävskopa för att gräva ner fibern och blir inget trassel med gamla ADSL-koppartrådar.

Vi vet att det finns några platser där det inte går, ens för oss, att ge täckning. Av den anledningen får du 14 dagars full returrätt. Det innebär att du kan testa uppkopplingen, och är du inte nöjd kan du returnera allt utan några kostnader för dig.

Välkommen till Net1!

Den här sajten använder kakor.

Net1 använder cookies för att se till att du får bästa möjliga användarupplevelse och för att kunna leverera skräddarsydda erbjudanden till just dig. Läs mer om hur vi använder kakor här.