Net1 logo.

Mobilt bredband med obegränsad surf

Obegränsad datamängd

Kampanjerbjudande

Beställ obegränsat mobilt bredband för 299 kr/månad i 12 månader med 12 månaders bindningstid och 14 dagars full returrätt.

Avkopplad och uppkopplad!

Upplev skillnaden och prova ett stabilt mobilnät med hög tillgänglighet för obegränsad datamängd och surf.
Vi bjuder på startavgiften, fri frakt, och 14 dagars full returrätt och du kan i lugn och ro testa uppkopplingen att det fungerar där du bor.

Beställ här direkt, eller ring 0774 – 42 42 43.

 

  Obegränsad datamängd

  299
  kr/månad i 12 månader

  Kom igång kostnadsfritt

  Kampanjpris: 299 kr/månad i 12 månader (ord. pris 399 kr/mån)
  Routerhyra: 50 kr/månad
  Startavgift & frakt: 0 kr (spara 250 kr & 99 kr)
  Prova riskfritt: full returrätt 14 dagar

   
 • Beställ

Prova Net1s mobila bredband med obegränsad datamängd

Net1 erbjuder alla i hela Sverige stabilt och tillförlitligt mobilt bredband med obegränsad datamängd och nu har du möjlighet att prova på detta abonnemang.

Vi tycker att obegränsat internet ska fungera oavsett var du bor om det så är i skogen, staden, skärgården eller på landsbygden, ska du kunna använda obegränsad surf varhelst du behöver det.

Net1 har byggt ett unikt nät som använder en låg frekvens som färdas upp till 10 gånger längre än vanliga mobilnät. I och med det kan vi erbjuda god täckning inom de flesta områden.  Kontakta oss och kom igång snabbt och smidigt – för installationen räcker det med vår WiFi-router och ett eluttag. Inget krångel det är vår strävan att förenkla din tekniska vardag.

Vi är väl medvetna om att det finns några platser där det är extra svårt att få täckning. Därför får du 14 dagars full returrätt. Det innebär att du kan testa uppkopplingen – är du inte nöjd kan du returnera allt utan några kostnader för dig.

Leverans sker till din folkbokföringsadress efter 1-5 arbetsdagar
Normalhastighet: 3-8 Mbps
Bindningstid: 12 månader
Pris för 12 månader: 4 188 kr inkl. routerhyra.
Du sparar: 1 549 kr

Välkommen till Net1!

close

Ses över en kopp kaffe?

Den här sajten använder kakor.

Net1 använder cookies för att se till att du får bästa möjliga användarupplevelse och för att kunna leverera skräddarsydda erbjudanden till just dig. Läs mer om hur vi använder kakor här.