Net1 logo.

Mobilt bredband med obegränsad surf

Obegränsad datamängd

Kampanjerbjudande

Beställ obegränsat mobilt bredband för 299 kr/månad i 12 månader med 12 månaders bindningstid och 14 dagars full returrätt.

Vi vill att du ska vara nöjd!

Vi förstår att du kanske har prövat flera olika leverantörer och blivit missnöjd varje gång. Helt enkelt för att du kanske bor för långt från en annan leverantörs mobilmast. Men vi vill gärna försöka hjälpa dig med ett alternativ, och därför ger vi dig möjligheten att pröva oss istället. Vi bjuder på startavgiften, fri frakt, och 14 dagars full returrätt. Det tycker vi inte är mer än rättvist. På det här sättet blir det helt riskfritt att testa uppkopplingen och se om vi kan hjälpa dig.

Beställ här direkt, eller ring 0774 – 42 42 43.

 

  Obegränsad datamängd

  299
  kr/månad i 12 månader

  Kom igång kostnadsfritt

  Kampanjpris: 299 kr/månad i 12 månader (ord. pris 399 kr/mån)
  Routerhyra: 50 kr/månad
  Startavgift & frakt: 0 kr (spara 250 kr & 99 kr)
  Prova riskfritt: full returrätt 14 dagar

   
 • Beställ

Har du blivit besviken på andra leverantörer?

Har du testat andra leverantörer och blivit besviken på stabiliteten, täckningen och tillgängligheten? Då ska du prova Net1s mobila bredband med obegränsad datamängd

Net1 erbjuder alla i hela Sverige stabilt och tillförlitligt obegränsat mobilt bredband – med eller utan bindningstid.

Vi tycker att obegränsat internet ska fungera oavsett var du bor – alla har rätt till internet. Vare sig du bor i skogen, staden, skärgården eller på landsbygden, ska du kunna använda obegränsad surf varhelst du behöver det.

Net1 har byggt ett unikt nät som använder en låg frekvens som färdas upp till 10 gånger längre än vanliga mobiloperatörers nät. Vi har bäst täckning, helt enkelt! Kontakta oss och kom igång snabbt och smidigt – för installationen räcker det med vår WiFi-router och ett eluttag! Inget krångel med dyra fiberinstallationer eller trassel med gamla ADSL-koppartrådar. Det är ju vår strävan att förenkla din tekniska vardag så mycket vi kan!

Vi vet att det finns några platser där det är extra svårt att få täckning. Därför får du 14 dagars full returrätt. Det innebär att du kan testa uppkopplingen- är du inte nöjd kan du returnera allt utan några kostnader för dig.

ch leverans till din folkbokföringsadress efter 1-5 arbetsdagar
Normalhastighet: 3-8 Mbps
Bindningstid: 12 månader
Pris för 12 månader: 4 188 kr inkl. routerhyra.
Du sparar: 1 549 kr

Välkommen till Net1!

Den här sajten använder kakor.

Net1 använder cookies för att se till att du får bästa möjliga användarupplevelse och för att kunna leverera skräddarsydda erbjudanden till just dig. Läs mer om hur vi använder kakor här.