Ring oss 0774 - 42 42 43

Obegränsad datamängd - 199 kr/mån

Helt obegränsat mobilt bredband utan bindningstid eller startavgift. Just nu 50% rabatt, bara 199 kr/månad, i 3 månader, efter detta 399 kr/månad. Spara 850 kr.


Net1s trådlösa bredband  med obegränsad data passar perfekt för dig som bor i en villa utanför stan.

Med oss kan du skicka och ta emot e-post, läsa nyheter och betala dina räkningar – Alltid till en fast månadskostnad. (Så funkar det)

Har du testat olika leverantörer och blivit besviken på stabiliteten, täckningen och tillgängligheten?

Det är vårt mål att kunna erbjuda alla i Sverige bra, stabilt och tillförlitligt mobilt bredband. Vi tycker att internet är inte bara till för de som bor i stor städerna, alla har rätt till internet. Även om du bor i skogen, ett samhälle, i skärgården eller landsbygden borde du kunna använda internet när du behöver och vill det.

Vi har byggt ett unikt nät som använder en låg frekvens som färdas upp till 10 gånger längre än vanliga mobiloperatörer. Därför kan vi hjälpa dig med din internetförbindelse. Från din första kontakt med oss, till det att du surfar på internet, strävar vi alltid efter att göra det så enkelt som möjligt för dig. För installationen räcker det med vår WiFi-router och ett eluttag så är du igång! Ingen grävskopa för att gräva ner fibern. Inget trassel med gamla ADSL-koppartrådar.

Vi vet att det finns några platser där det inte går, änns för oss, att ge täckning. Av den anledningen får du 14 dagars full returrätt, det innebär att du kan testa uppkopplingen och är du inte nöjd kan returnera allt utan några kostnader för dig.

Välkommen till Net1!