Teracom Mobil logo.

Kreditkontroll

Kreditkontroll

Kreditkontroll – allmän info

Att inte gå igenom en kreditkontroll kan bero på många saker, allt ifrån ålder och inkomst till en tidigare betalningsanmärkning. Vi hämtar samtliga av våra upplysningar ifrån Bisnode som även avgör om kreditupplysningen är beviljad eller inte, vi får aldrig tillgång till varför någon inte går igenom en kreditkontroll.

När man inte går igenom kreditkontrollen så får man inte hyra routern hos oss, men vi på Net1 vill kunna erbjuda alla en bra internetuppkoppling oavsett om du går igenom vår kreditkontroll eller inte. Därför kan vi istället erbjuda dig att få förköpa routern för dens fulla pris på 1495 kr, och sen är den din. Notera att om du förköper routern gäller inte eventuella erbjudanden, kampanjer eller rabatter på den.

Några anledningar till varför man kan nekas i en kreditkontroll

  • Att man inte varit folkbokförd i Sverige tillräckligt länge (minst 12 månader)
  • Tidigare betalningsanmärkningar
  • Om man har en årsinkomst på mindre än 110 000 kr
  • Man är inte myndig

Utöver detta kan du själv kontakta Bisnode för att få veta mer om vad som skulle kunna göra att man inte går igenom en kreditkontroll, och få veta varför din kreditkontroll kanske inte gått igenom.

Hur går det till efter förköpet?

Så fort du genomfört förköpet så läggs ditt abonnemang upp som du ansökt om, du får ett kvitto på köp och därefter en orderbekräftelse per mail. 1-5 dagar senare har du routern, förinstallerad med SIM-kort i, hos ditt närmaste DHL ombud. Sen är det bara att köra igång!

Har du fler frågor om förköp? Maila kundservice@net1.se eller ring oss på 0774 – 42 42 43.

Den här sajten använder kakor.

Net1 använder cookies för att se till att du får bästa möjliga användarupplevelse och för att kunna leverera skräddarsydda erbjudanden till just dig. Läs mer om hur vi använder kakor här.