Net1 logo.

Välj 6 GB eller 14 GB datamängd

6 GB eller 14 GB datamängd

  • Pris: 6 GB 79 kr / månad, 14 GB 129 kr / månad
  • Bindningstid: 12 månader
  • Routerkostnad: 50 kr/månad eller 1495 kr
  • Startavgift: 250 kr
  • Returrätt: 14 dagar

6 GB eller 14 GB datamängd abonnemangen räcker till dig som oftast bara betalar räkningar eller skickar och tar emot e-mail. Är du osäker på vad du behöver går det alltid att uppgradera under sin bindningstid, men inte att nedgradera.

Har du testat olika leverantörer och blivit besviken på stabiliteten, täckningen och tillgängligheten?

Det är vårt mål att kunna erbjuda alla i Sverige bra, stabilt och tillförlitligt mobilt bredband. Vi tycker att internet inte bara är till för de som bor i storstäderna – alla har rätt till internet. Även om du bor i skogen, staden, skärgården eller på landsbygden borde du kunna använda internet när du behöver och vill det.

Vi har byggt ett unikt nät som använder en låg frekvens som färdas upp till 10 gånger längre än vanliga mobiloperatörers nät. Därför kan vi hjälpa dig med din internetförbindelse. Från din första kontakt med oss, till det att du surfar på internet, strävar vi alltid efter att göra det så enkelt som möjligt för dig. För installationen räcker det med vår wifi-router och ett eluttag så är du igång! Det behövs ingen grävskopa för att gräva ner fibern och blir inget trassel med gamla ADSL-koppartrådar.

Vi vet att det finns några platser där det inte går, ens för oss, att ge täckning. Av den anledningen får du 14 dagars full returrätt. Det innebär att du kan testa uppkopplingen, och är du inte nöjd kan du returnera allt utan några kostnader för dig.

Välkommen till Net1!

Den här sajten använder kakor.

Net1 använder cookies för att se till att du får bästa möjliga användarupplevelse och för att kunna leverera skräddarsydda erbjudanden till just dig. Läs mer om hur vi använder kakor här.