Net1 logo.

Om Net1

Om Net1

Fokusera på din kärnverksamhet

Oavsett om du arbetar med el- eller vattenförsörjning, bygger smarta, gröna städer eller ser till att våra bostäder hålls varma, vet vi hur viktigt det är att kunna fokusera på kärnverksamheten – utan störningsmoment. Vårt jobb är att säkerställa just detta.

Ett modernt it-företag kan inte längre presentera stelbenta lösningar som deras kunder snällt får anpassa sig efter. Därför är vi måna om att lyssna och skapa oss en tydlig bild av hur dina affärsmässiga och digitala processer fungerar. På så sätt får vi värdefull insikt i hur du vill arbeta, vilka utmaningar du möter och hur vi kan lösa dem – tillsammans.

När vi fått denna insikt kan vi skapa en enkel och skalbar it-lösning anpassad efter dina individuella behov. Vårt fokus kommer alltid att ligga på enkla, säkra och stabila lösningar, så att arbetet i din verksamhet löper smidigt, varje dag, året om.

Om Net1

Att hitta nya digitala arbetssätt som ersätter manuellt eller redundant arbete kan sänka dina kostnader. Genom att effektivisera och automatisera processer och därmed frigöra tid för de anställda och ni kan istället fokusera på er kärnverksamhet. Det kan till och med göra att din leverans blir mer gynnsam för dina kunder, genom smartare lösningar som ger dem ökat värde.

I takt med att den nya tekniken etablerats i våra verksamheter börjar effekterna av den digitala utvecklingen snabbt och brett märkas – långt bortom enbart effektivisering. I det långa loppet kommer alla branscher att präglas av digitalisering och den som inte snabbt anpassar sig till detta kommer snabbt att hamna i bakvattnet i konkurrensen med andra verksamheter som hittat mer agila, digitala arbetssätt.

Den grundläggande förutsättningen för att din verksamhet ska kunna genomgå en digital transformation är att alla de delar av företaget som du vill digitalisera kan kopplas upp mot nätet. Samtidigt vill du inte att din affärskritiska information ska kunna skadas, spridas eller försvinna genom att din uppkoppling inte kan garantera säkerheten på Internet.

Net1 hjälper dig i arbetet med din digitala transformation genom att erbjuda ett säkert nät som inte är anknutet till det publika internet. På så sätt kan din verksamhet bli mer digital och du kan fokusera på din kärnverksamhet – utan att tumma på säkerheten för dina affärskritiska data.

Nyheter

Läs mer


close

Ses över en kopp kaffe?

Den här sajten använder kakor.

Net1 använder cookies för att se till att du får bästa möjliga användarupplevelse och för att kunna leverera skräddarsydda erbjudanden till just dig. Läs mer om hur vi använder kakor här.