Net1 logo.

M2M installation

Geografin ska inte begränsa dig.

När du använder M2M-kommunikation ska geografin inte begränsa dig. Du måste kunna nå din information oavsett var du eller din utrustning befinner sig. Dessutom måste du kunna hantera sensorer, routrar och annan nätverksutrustning på distans. Idag lägger alltför många företag tid och resurser på manuell av sin nätverksutrustning. Därför är det viktigt att du kan styra sådana processer på distans – särskilt om din nätverksutrustning är avlägset placerad eller i mycket terräng. Då kan du enkelt starta om enheter eller installera och uppdatera firmware utan att fysiskt befinna dig på plats.

Med Net1:s M2M-lösningar sparar du både in den tid som de anställda måste lägga på manuell felhantering och den tid det tar att åtgärda själva felet. På så sätt sänker du dina kostnader och får bättre avkastning för din investering.

Vill du veta mer om M2M-kommunikation – läs vår guide som du hittar här.

Den här sajten använder kakor.

Net1 använder cookies för att se till att du får bästa möjliga användarupplevelse och för att kunna leverera skräddarsydda erbjudanden till just dig. Läs mer om hur vi använder kakor här.