Utbytesgaranti för hårdvara

För snabbare felavhjälpning

Fördelar

 • KORTARE AVBROTT

  Kortare driftavbrott med snabb leverans av ny utrustning utan att den trasiga först ska returneras och inspekteras.

 • DIREKT TILL INSTALLATION

  Leverans direkt till den plats du önskar.

 • SPARA TID

  Förkonfigurerad hårdvara gör det lätt att byta routern på plats utan teknisk personal. (Kräver förkonfiguration-tjänsten)

 • SUPPORT

  Vår tekniska support kan bistå med instruktioner per telefon för att personal på platsen lätt ska kunna genomföra bytet.

Hur det fungerar

Om du får problem med din utrustning ringer du vår tekniska support som hjälper dig med hantering av ärendet.

Vi börjar alltid med en kortare felsökning för att se om vi har möjlighet att avhjälpa problemet omedelbart. Om fel konstateras på utrustningen skapas ett RMA-ärende där vi registrerar och följer upp hårdvarutbytet.

Vi bekräftar vilken hårdvaruenhet det gäller och vart utbytesenheten ska skickas.

 

 

Vi har alltid en enhet av samma modell i lager som vi kan konfigurera och skicka ut till dig. Utrustningen skickas senast dagen efter RMA-ärendet skapats direkt till den adress ni angivit med normal postgång. Om ni önskar annat speditonssätt kan detta ombesörjas mot ytterligare kostnad.


Eftersom vi känner till modell, konfiguration och typ av installation ser vi till att det bara är att koppla loss den gamla routern och koppla in den nya. Skulle er personal behöva stöd i bytet finns kvalificerad personal tillgånglig i vårt tekniska supportteam för assistans per telefon.


När enheten anlänt och installerats har ni 30 dagar på er att returnera den defekta utrustningen. Om utrustningen hyrts av oss eller felet täcks av garanti tillkommer ingen kostnad för den nya hårdvaran. Om utrustning ej returneras, eller inte täcks av garantier debiteras ni kostnaden för den nya hårdvaran.