Managerad Uppkoppling

Övervakning och fjärrkonfiguration

Fördelar

 • LÄGRE KOSTNADER

  Undvik kostsamma fältbesök.

 • BEHÖVS INGEN TEKNIKER

  Våra tekniker är specialister på våra routrar, så att du slipper.

 • SPARA TID

  Minimera tid och kostnader för att felsöka anslutningar som krånglar.

 • FULL KONTROLL

  Få kontroll över din datakommunikation!

Hur det fungerar

När du köper en managerad uppkoppling som en del av ett ditt tjänstepaket ansluter vi din datauppkoppling till vår tekniska plattform för övervakning och fjärrkonfiguration.

Vi har certifierat routrar, antenner och tillbehör som vi litar på och som vi kan integrera i våra verktyg så att vi alltid kan övervaka dem och säkerställa att de fungerar optimalt.

Din router skickar regelbundet information till vår plattform så att vi får information om signalkvalitet, tillgänglighet, och nätverksprestanda.

Vi kan identifiera om din uppkoppling är instabil, om du behöver installera en antenn eller om det finns behov av konfigurationsändringar eller programvaruupdateringar. Har du en router med inbyggd GPS vet vi dessutom alltid var din enhet befinner sig.

Vår tekniska support övervakar regelbundet era datauppkopplingar och genomför efter överenskommelse med dig även proaktiva åtgärder såsom uppdatering av programvara i routern. Vi är specialister på de olika routrar vi har certifierat och är erfarna i felsökning och vilka åtgärder som är effektiva om du skulle ha problem med din uppkoppling.

Med en managerad uppkoppling sparar du dessutom tid och resurser då vi kan ta ett större ansvar för er uppkoppling och se till att den helt enkelt fungerar, så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

Vad vi hjälper dig med

 • ÖVERVAKNING

  Vi övervakar dina routrar och kan se uppkopplingsstatus, signalvärden och andra statusindikatorer.

 • ALLTID UPPDATERAT

  Vi kan uppdatera programvara löpande så att du alltid har en stabil router utan säkerhetsproblem.

 • FJÄRRKONFIGURATION

  Genom fjärrkonfiguration kan vi ändra inställningar i din router på distans, utan att du behöver skicka en tekniker till platsen.

   

Stödet för övervakning, uppdatering och fjärrkonfiguration varierar beroende på vilken utrustning du använder. För bästa kvalitet, välj en av våra certifierade routrar som har fullt stöd för de mest kraftfulla verktygen. Tjänsterna säljs aldrig separat utan tecknas alltid som del av ett tjänsteavtal som inkluderar minst tjänsten Utökad Support.

Fyll i din e-post så skickar vi produktbladet för Övervakning och Managering till dig.