Förkonfiguration

Installationsfärdiga Lösningar

Fördelar

 • SPARA TID

  Du sparar tid och personal på att låta oss konfigurera lösningen enligt dina önskemål.

 • SÄKRAD ANSLUTNING

  Efter konfiguration verifierar vi anslutning och funktion så att du är säker på att allt kommer att fungera när du installerar routern. Detta sparar mycket tid vid installation.

 • UPPDATERAT

  Du är säker på att du alltid har senaste programvaran i router och modul och att alla dina routrar är konfigurerade på ett enhetligt och säkert sätt.

 • INSTALLATIONSFÄRDIGT

  Router, SIM och antenn kan packas tillsammans och skickas direkt till installatör utan att behöva passera en central IT-avdelning först.

 • INSTÄLLNINGAR

  Abonnemangsspecifika inställningar såsom VPN-konfiguration, IP-adress (användarnamn, lösenord) eller andra säkerhetsinställningar.

 • FULL KONTROLL

  Efter konfigurationen får du även en ifylld rapport som visar vilken konfiguration som gjorts och vilken utrustning som skickats (inkl. serienummer/simkortsnummer) och vart den har skickats så att du alltid har full kontroll.

Hur det fungerar

Första gången du beställer en förkonfiguration får du fylla i ett konfigurationsunderlag där vi kommer överens om vilken olika typ av baskonfiguration ni önskar. Det handlar ofta om att bestämma huruvida fjärradministration ska tillåtas, ändra säkerhetsinställningar såsom användarnamn och lösenord, sätta brandväggsregler eller avaktivera viss funktionalitet i routern. När vi kommit överens använder vi underlaget som bas varje gång ni beställer en förkonfiguration.

Ofta behöver vi vid varje beställning även viss information om hur just detta abonnemang ska konfigureras. Ibland är det unika användarnamn och lösenord som ska användas för VPN-anslutningar eller liknande ändringar. Vi kommer även överens om vart den färdiga utrusningen ska skickas. För enskilda abonnemang har vi en enkel blankett för detta, för större utrullningsprojekt kommer vi överens om en tid- och leveransplan så att våra leveranser passar era behov.

När konfigurationen är genomförd genomför vi verifikationstester för att se att all hårdvara fungerar som den ska och att konfigurationen är korrekt utförd. Vi dokumenterar detta i en verifikations- och leveransrapport så att du alltid vet vad vi gjort och vilken utrustning som skickats vart.

Vi packar router, antenn och andra eventuella tillbehör i samma paket och skickar det direkt till den plats där den ska användas. Om du vill lägger vi gärna med en installationsguide eller skickar med annan information ni vill ha i paketet.

 

Fyll i din e-post så skickar vi produktbladet för Förkonfiguration till dig.