Så funkar det M2M

Net1 M2M-uppkoppling

Denna produkt är utformad för att passa för M2M-uppkopplingar och stationära internetanslutna enheter från en fast plats. Tjänsten får endast användas av en ansluten enhet åt gången. Observera att tjänsten inte är utformad för att användas som en generell bredbandsanslutning för hemmet eller företaget, för sådana ändamål hänvisar vi istället till våra andra abonnemang.

Obegränsad datamängd i din M2M-uppkoppling

Med obegränsad data i din M2M-uppkopplingar tar datamängden aldrig slut och du kan känna dig trygg att tjänsten aldrig går ner. Detta spar både tid och pengar för ditt företag då du inte behöver oroa dig för att någon rapport inte skickas eller att någon viktig data stoppas för att din uppkoppling nått sitt tak. En annan stor fördel är att du alltid har en fast månadskostnad. Vill du veta mer om obegränsad data, så kan du läsa här.

Vad innebär er tillgänglighetskontroll?

I vårt mobila bredbandsnät säljer vi främst fasta uppkopplingar. Genom att du anger din primära användningsadress innebär det att vi tilldelar dig en plats i vårt nät. Till skillnad från andra operatörer begränsar vi antalet kunder per mast och område för att du ska få en så bra uppkoppling som möjligt.  Är det fullt på den adress du angett? Håll ut, vi arbetar hela tiden med att bygga ut vårt nät och hoppas att vi kan erbjuda dig våra tjänster inom snar framtid.

 

Ingen bindningstid

Vi har ingen bindningstid på våra abonnemang – är du inte nöjd med din tjänst kan du lämna den åter. Det är riskfritt att prova.

Vad gör att ni kan leverera en pålitlig uppkoppling över hela Sverige?

Flera faktorer:

Vi sänder datatrafik på 450MHz-bandet som gör att vi når längre än någon av de andra operatörerna.

Vi har ett helt eget 4G-nät. Våra kunder slipper samsas i nätet med andra operatörers kunder.

Vi har inga smartphones i vårt nät. Ingen mobiltelefontrafik som proppar igen trafiken. Allt är optimerat för att leverera en stabil uppkoppling.

Hur robust är ert 4G-nät?

Vi samarbetar med Teracom som ansvarar för att SVT, Sveriges Radio och svenska försvaret ska kunna nå ut överallt. Vad som än händer. Batteri backup finns med dieselaggregat som ser till att systemet får ström, även vid elavbrott. Vår uppkoppling är väldigt säker, pålitlig och stabil.