När din uppkoppling alltid måste fungera

Våra lösningar installeras ofta på otillgängliga platser och är tänkta att fungera och användas under en lång tid utan behov av service.

Ett teknikerbesök för att felsöka en problematisk uppkoppling, ändra en konfiguration eller uppdatera programvara kan ofta kosta mycket mer för en verksamhet än själva abonnemangskostnaden.

För att minimera underhållskostnader har vi därför tagit fram en tjänst där vi kan managera din uppkoppling genom våra kraftfulla verktyg. Våra tekniska specialister hjälper dig att felsöka och konfigurera dina uppkopplingar. Vi ser även till att din router alltid har uppdaterad programvara.


Fördelar med Övervakning och managering

 • SPARA TID

  Minimera tid och kostnader för att felsöka anslutningar som krånglar.

 • LÄGRE KOSTNADER

  Undvik kostsamma fältbesök.

 • BEHÖVS INGEN TEKNIKER

  Våra tekniker är specialister på våra routrar, så att du slipper.

 • FULL KONTROLL

  Få kontroll över din datakommunikation!

 • ÖVERVAKNING

  Vi övervakar dina routrar och kan se uppkopplingsstatus, signalvärden och andra statusindikatorer.

 • FJÄRRKONFIGURATION

  Genom fjärrkonfiguration kan vi ändra inställningar i din router på distans, utan att du behöver skicka en tekniker till platsen.

 • ALLTID UPPDATERAT

  Vi kan uppdatera programvara löpande så att du alltid har en stabil router utan säkerhetsproblem.

Hur det fungerar

När du köper en managerad uppkoppling som en del av ett ditt tjänstepaket ansluter vi din datauppkoppling till vår tekniska plattform för övervakning och fjärrkonfiguration.

Vi har certifierat routrar, antenner och tillbehör som vi litar på och som vi kan integrera i våra verktyg så att vi alltid kan övervaka dem och säkerställa att de fungerar optimalt.

Din router skickar regelbundet information till vår plattform så att vi får information om signalkvalitet, tillgänglighet, och nätverksprestanda.

Vi kan identifiera om din uppkoppling är instabil, om du behöver installera en antenn eller om det finns behov av konfigurationsändringar eller programvaruupdateringar. Har du en router med inbyggd GPS vet vi dessutom alltid var din enhet befinner sig.

Vår tekniska support övervakar regelbundet era datauppkopplingar och genomför efter överenskommelse med dig även proaktiva åtgärder såsom uppdatering av programvara i routern. Vi är specialister på de olika routrar vi har certifierat och är erfarna i felsökning och vilka åtgärder som är effektiva om du skulle ha problem med din uppkoppling.

Med en managerad uppkoppling sparar du dessutom tid och resurser då vi kan ta ett större ansvar för er uppkoppling och se till att den helt enkelt fungerar, så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

Fyll i din e-post så skickar vi produktbladet för Övervakning och Managering till dig.