Net1 är här för dig

"Oavsett om du arbetar med el- eller vattenförsörjning, bygger smarta, gröna städer eller ser till att våra bostäder hålls varma, vet vi hur viktigt det är att kunna fokusera på kärnverksamheten – utan störningsmoment. Vårt jobb är att säkerställa just detta.

Ett modernt IT-företag kan inte längre presentera stelbenta lösningar som deras kunder snällt får anpassa sig efter. Därför är vi måna om att lyssna och skapa oss en tydlig bild av hur dina affärsmässiga och digitala processer fungerar. På så sätt får vi värdefull insikt i hur du vill arbeta, vilka utmaningar du möter och hur vi kan lösa dem – tillsammans.

När vi fått denna insikt kan vi skapa en enkel och skalbar it-lösning anpassad efter dina individuella behov. Vårt fokus kommer alltid att ligga på enkla, säkra och stabila lösningar så att arbetet i din verksamhet löper smidigt, varje dag, året om."


- Linus Jönsson, VD

Vårt nät - ryggraden i vår affär

Vår infrastruktur är separerad från andra operatörers och baserad på samma som Sveriges radio och TV. Det gör att vi kan erbjuda våra kunder ett robust och säkert nät som är dedikerat till Net1s datakunder. Vi har Sveriges tryggaste bredbandsnät både för privatpersoner och företag över hela Sverige.

Sverige är ett stort och fantastiskt land, men långt ifrån alla har tillgång till bra uppkopplingsmöjligheter. Där kommer Net1 in i bilden. Med en täckning på hela 95% av Sveriges yta och 99,8 % av befolkningen är vi den leverantör som täcker störst del av vårt avlånga land, från norr till söder. Med 450 MHz-bandet täcker vi de geografiska områden där varken 2G, 3G eller 4G på 900 MHz-bandet når fram – så pass bra att det fick utmärkelse för bästa 4G-nät för M2M i Sverige av Induo. En ledarpinne vi är mycket stolta över att äga. Testet utfördes under våren 2016 och innefattade hastighetstest, både inomhus och utomhus, täckning och tillgänglighet, totalerbjudande och pris.

Ledningsgruppen