Managerade Uppkopplingar

Trygg uppkoppling - Överallt, alltid

Privat 4G-nät

Net1 erbjuder en kostnadseffektiv lösning som är säker, kostnadseffektiv och lätt att äga. Vi erbjuder ett privat 4G-nät som rymmer alla dina datauppkopplingar i vårt moderna LTE-nät med Sveriges största täckning.

Dina uppkopplingar är helt separata från Internet och våra andra kunders trafik, du behöver inte oroa dig för säkerhetsproblem. Dessutom tar vi ansvar för hela din uppkoppling. Vi ser till att du har rätt utrusning, rätt konfiguration och rätt tjänster.

Läs mer om hur vi hjälpt företag att få in nya kunder.

Fördelar med ett privat 4G-nät från Net1

 • STÖRST TÄCKNING

  Ni får ett privat 4G-nät i Net1s nät med störst täckning i Sverige.

 • SÄKERT

  Kommunikationen sker helt avskiljd från Internet och annan datatrafik i vårt nät, en säker lösning du kan lita på.

 • MINDRE INFRASTRUKTUR

  Löser organisationens samtliga uppkopplingsbehov och eliminerar behovet av kopparnät, radiolänkar, satellitanslutningar, m.m.

 • MANAGERAT

  Managerad helhetslösning som bara fungerar, vi ser till att dina datauppkopplingar fungerar smärtfritt.

 • LÄTT ATT ÄGA

  Lätt att komma igång med, skalbart och flexibelt för att vara en långsiktig kommunikationslösning över tid.

 • REDUNDANS

  Kan användas som primär uppkoppling dit befintlig infrastruktur inte når, eller som sekundär uppkoppling när du vill säkerställa att uppkopplingen alltid fungerar.

Hur fungerar det?

Ett Privat 4G-nät från Net1 består av uppkopplingar, utrustning och tjänster som tillsammans skapar en helhetslösning du kan lita på.

 Basen i din lösning utgörs av vår Mobila VPN-tjänst som gör att dina uppkopplade enheter ansluter direkt till ditt interna företagsnätverk. Vi ser till att all kommunikation sker separat från Internet och övrig trafik i våra nätverk. Du är säker på att ingen obehörig kan ta sig in i ditt nätverk och riskerar inte att drabbas av säkerhetsproblem, virus eller överbelastningsattacker.

Utifrån era behov tar vi fram en helhetslösning från vår produkt- och tjänsteportfölj. Vi erbjuder abonnemang med olika hastigheter, och datamängder från 1GB till obegränsat. Detta tillsammans med våra certifierade routrar och antenner där det finns möjlighet att beställa förkonfiguration. Om det sedan i framtiden skulle uppstå problem är det smidigt att ha tjänsten managerad uppkoppling där vi övervakar uppkopplingen och kan fjärrkonfigurera routern om något skulle behöva ändras eller uppdateras, detta tillsammans med vår utökade support gör er verksamhet mer kostnadseffektiv.

Ingen kedja är starkare än sin svagaste länk. Vi är en partner som finns med dig hela vägen.