Skogs- och Jordbruk

Rätt uppkoppling till din maskin

Alltid uppkopplad

Desto längre ut i skogen man beger sig, desto svårare kan det bli att hitta signal till uppkopplingen. Väljer du Net1 som leverantör täcker vi 95% av Sveriges yta och ni kan känna er säkra på att alltid kunna rapportera in och delge GPS-positioner.

Hårdvaran

Att välja rätt hårdvara till sin uppkoppling är nog bland det svårare man kan göra, och att ta in en konsult för att välja ut den och konfigurera den kan bli en dyr historia. Därför har vi tagit in Virtual Access och Digi WR44R routrarna, som går att få förkonfigurerade, samt denna lågprofilantenn  i vår rekommenderade lösning.

 

Självaste routrarna är tillverkad för att vara extra ruggade och robusta, klara mycket stötar och vibrationer. Virtual Access routern har även dubbla radiomudler för extra snabb fallback ifall en uppkoppling tappar täckning. Digi WR44R routern byter över till den redundanta uppkopplingen kort efter det att den har tappat sin anslutning.

 

Tillsammans med dessa routrar känns det självklart att välja lågprofilantennen med sin strömlinje form är tåligare mot väder och vind, den har även den smidiga funktionen att kommunicerar på flera frekvensband vilket gör att den lämpar sig ännu bättre för den i behov av redundans.

Rekommenderat paket

•  En låghastighetsuppkoppling med 1 eller 5 GB/månad beroende på lösning.

•  En Virtual Access GW3300 eller Digi WR44R router

•  En lågprofilantenn för bästa möjliga uppkoppling.

•  Förkonfiguration för att allt ska passa er från start och slippa krångliga installationer.

•  Utbytesgaranti för snabb ersättning om något går sönder, fungerar bäst med förkonfiguration.

•  Managering och övervakning där vi tar på oss mer av ansvaret om något går fel.

•  Utökad support för bästa möjliga supporten, så snabbt som möjligt.

Jag vill veta mer om Net1s lösningar inom skogs- och jordbruk

Vi kontaktar dig