Energi

Smartare mätning och övervakning

Skalbar och effektiv kommunikationslösning

Ett smart elnät bygger på en säker, robust och driftsäker kommunikation. Net1s teknik särskiljer sig från andra kommunikationstekniker, där säkerheten är den som väger tyngst. Lösningen är dessutom kostnadseffektiv och passar energibranschens behov väldigt bra. 

Läs mer om varför det är bra att uppdatera sin teknik eller om redundans för kritiska affärsuppkopplingar.

Lösning från Net1

Net1 erbjuder en helhetslösning som är säker, kostnadseffektiv och lätt att äga. Vi erbjuder ett privat 4G-nät som rymmer alla dina datauppkopplingar i vårt moderna LTE-nät med Sveriges största täckning.

 

För just energi-företag rekommenderar vi en säker anslutning enligt följande.

 

En bas gjord på vår VPN lösning som separerar er helt ifrån internet för att näst intill omöjliggöra intrång i er data som man kombinerar med en industrirouter och ett av våra abonnemang som man väljer efter behov. Man kan då antingen välja obegränsad datamängd, M2M låghastighetsuppkoppling, eller ett av våra datapaket. För bästa möjliga funktionalitet kan man lägga till en antenn och tillbehör, tjänsten förkonfiguration, utbytesgaranti, managering och övervakning, samt utökad support. Fyll i formuläret här under så kontaktar vi dig och hjälper dig att ta fram ett paket som passar perfekt för er.

Jag vill veta mer om Net1s lösningar inom Energi

Vi kontaktar dig