Vatten & Avlopp

Den kritiska övervakningen

Den kritiska övervakningen

Inom VA-segmentet är det viktigt att genom smarta sensorer och mätsystem effektivt förebygga driftstörningar.

Net1 levererar en managerad datauppkoppling för driftövervakning och styrning till bland annat vattenpumpar. Vi ser till att styr- och automationsleveranser alltid fungerar. Våra verifierade industriroutrar är anpassade för SCADA och PLC-system.

Vi erbjuder en lösning där dina datauppkopplingar är säkra mot yttre attacker. Ett eget isolerat och privat kommunikationsnätverk ger den högsta säkerheten. Läs mer om vår VPN lösning här.

Genom en smart processtyrning och Net1s smarta datauppkopplingar och verifierade routrar kan anläggningen kontrolleras i realtid.

Lösning från Net1

Net1 erbjuder en helhetslösning som är säker, kostnadseffektiv och lätt att äga. Vi erbjuder ett privat 4G-nät som rymmer alla dina datauppkopplingar i vårt moderna LTE-nät med Sveriges största täckning.

För just företag inom VA -sektorn rekommenderar vi en säker anslutning enligt följande.


En bas gjord på vår VPN lösning som separerar er helt ifrån internet för att näst intill omöjliggöra intrång i er data som man kombinerar med en industrirouter och ett av våra abonnemang som man väljer efter behov. Man kan då antingen välja obegränsad datamängdM2M låghastighetsuppkoppling, eller ett av våra datapaket. För bästa möjliga funktionalitet kan man lägga till en antenn och tillbehör, tjänsten förkonfigurationutbytesgarantimanagering och övervakning, samt utökad support. Fyll i formuläret här under så kontaktar vi dig och hjälper dig att ta fram ett paket som passar perfekt för er.

Jag vill veta mer om Net1s lösningar inom vatten & avlopp

Vi kontaktar dig