M2M 1 Mbps

ABONNEMANG MED KRAV PÅ TÄCKNING OCH SÄKERHET

Beställ M2M 1 Mbps

Om Abonnemanget

En säker M2M-låghastighets-uppkoppling när man inte är i behov av en hög hastighet, men behöver att det verkligen fungerar. Passar perfekt för all form av datainsamlig, fjärravläsning, eller larmövervakning i maskiner eller fordon. Max hastighet 1 Mbps.

 

Från 49 kr/månaden.

Obegränsad datamängd

149 kr/mån

Beställ

10 GB

99 kr/mån

Beställ

5 GB

79 kr/mån

Beställ

1 GB

49 kr/mån

Beställ

M2M 1 Mbps

Säker M2M-uppkoppling med lägre hastighet. Passar för tex datainsamling, fjärravläsning och larmövervakning.

Från 49 kr/månaden.

12 månaders avtalstid, alla priser är exklusive moms.

Varför välja Net1 M2M-uppkoppling

  • Enbart datatrafik i vårt nät

    Vårt trådlösa bredbandsnät är optimalt att använda för M2M-uppkopplingar då de används enbart för datatrafik. Vi har inga smartphones i vårt nät som proppar igen trafiken. Vi har dessutom Sveriges största 4G täckning.

  • Obegränsad data - Fast pris

    Med obegränsad data i våra M2M uppkopplingar tar datamängden aldrig slut och du kan känna dig trygg att tjänsten aldrig går ner. Detta spar både tid och pengar för ditt företag då du inte behöver oroa dig för att någon rapport inte skickas eller att någon viktig data stoppas för att din uppkoppling nått sitt tak. En annan stor fördel är att du alltid har en fast månadskostnad.

  • Robust nät

    Vi samarbetar med Teracom som ansvarar för att SVT, Sveriges Radio och svenska försvaret ska kunna nå ut överallt. Vad som än händer. Backup finns med dieselaggregat som ser till att systemet får ström, även vid elavbrott. Vår uppkoppling är säker, pålitlig och stabil.

Beställ M2M 1 Mbps