Mobilt internet i husbilen och husvagnen

Just nu har Net 1 ett erbjudande till dig som har campingkortet Camping Key Europe. I samarbete med Sveriges Camping- och Stugföretagares Riksorganisation (SCR), erbjuder vi en gratis husvagnsantenn (värde 695 kr) när du beställer vårt abonnemang Alltid via denna sida.

Fler och fler campingplatser stoltserar med internetuppkoppling. Ofta är det bara receptionen som är uppkopplad, så vill du sitta i husvagnen och surfa hjälper det inte mycket. För dig som dessutom reser runt en del och byter campingplats – eller stannar ute i naturen och då är i behov av en egen internetuppkoppling.

Vi använder den beprövade NMT450-frekvensen och därför fungerar vårt bredband långt bortom städer och tätorter. För dig som vill ha med datorn i husvagnen och vill kunna ha koll på vädret, e-posten och surfa är Net 1 det bästa alternativet. Regniga dagar går fortare, och medföljande barn brukar uppskatta möjligheten att chatta med kompisar och spela spel.

Med abonnemanget Alltid kopplar du upp husvagnen eller husbilen med trådlöst nätverk så att alla kan surfa samtidigt. Modemet går att ansluta till 12V och har uppladdningsbart batteri. Dessutom är det lätt att ta med, så du kan använda det hemma också.