VÄLKOMMEN TILL SVERIGES STÖRSTA TÄCKNING!

Överlägsen täckning som når över hela Sverige, Norge och Danmark – då förstår du varför du ska välja Net1 som bredbandsleverantör.

Att hitta ett mobilt bredband med höga hastigheter är enkelt. Att hitta ett med tillräcklig täckning är  svårare. Tills nu. Net1 täcker 95 procent av Sveriges yta och 120 kilometer utifrån kusten. Dessutom täcker vi både Danmark och Norge – vi når längre än någon annan operatör.

Större täckning med eget nät
Till skillnad från de stora operatörerna har vi byggt ett eget nät med en teknik som är anpassad för länder med stora ytor. Den används i 75 procent av världen – till exempel i USA där avstånden är milsvida. Vi använder NMT450- frekvensen för att få riktigt lång räckvidd. Faktum är att våra signaler når fyra gånger så långt från masten som konkurrenternas 3G signaler – därför kan vi täcka 95 procent av Sveriges yta.

Sverige slutar inte vid kusten
Vi är den enda operatören som har täckning 120 kilometer ut från Sveriges kust. Till exempel kan du surfa med Net1 hela vägen mellan Gotland och fastlandet. Det möjliggörs genom att våra master längs kusten har förstärkt signal ut mot havet. 

Se din täckning

Fyll i adressen där du behöver internet för att se din täckning.