Mobilt bredband med Sveriges största täckning

Överlägsen täckning som når över hela Sverige, Norge och Danmark – då förstår du varför du ska välja Net1 som bredbandsleverantör.

Att hitta ett mobilt bredband med höga hastigheter är enkelt. Att hitta ett med tillräcklig täckning är  svårare. Tills nu. Net1 täcker 95 procent av Sveriges yta och 120 kilometer utifrån kusten. Dessutom täcker vi både Danmark och Norge – vi når längre än någon annan operatör.

Större täckning med eget nät
Till skillnad från de stora operatörerna har vi byggt ett eget nät med en teknik som är anpassad för länder med stora ytor. Den används i 75 procent av världen – till exempel i USA där avstånden är milsvida. Vi använder NMT450- frekvensen för att få riktigt lång räckvidd. Faktum är att våra signaler når fyra gånger så långt från masten som konkurrenternas 3G signaler – därför kan vi täcka 95 procent av Sveriges yta.

Sverige slutar inte vid kusten
Vi är den enda operatören som har täckning 120 kilometer ut från Sveriges kust. Till exempel kan du surfa med Net1 hela vägen mellan Gotland och fastlandet. Det möjliggörs genom att våra master längs kusten har förstärkt signal ut mot havet.

Bilder säger mer än tusen ord

Nedan ser du täckningskartan från Net1, vi har bestämt oss för att alla svenskar ska kunna surfa var de vill.

                                                            Net1s täckning Oktober 2013

Täckningskartan visar var man normalt har goda möjligheter att ringa och surfa. Den täckning och hastighet du faktiskt får kan dock variera från den som visas på kartan, bland annat beroende på hur många som ringer eller surfar samtidigt inom samma område. Möjligheten att ringa eller surfa inomhus påverkas av vilken typ av väggar, fönster och dörrar byggnaden har samt var i byggnaden du befinner dig. Vi har 3G i hela vårat nät.

Se din täckning

Fyll i adressen där du behöver internet för att se din täckning.